Binaire opties brokers

Zoekt u naar geschikte binaire opties brokers, waar u op een betrouwbare manier kunt handelen? Wij zetten er een aantal voor u op een rij en beoordelen deze stuk voor stuk. U kunt er op die manier voor zorgen dat u een goed beeld krijgt van wat u kunt verwachten, zodat u op een betrouwbare wijze kunt handelen. Aan de hand van de plussen en minnen voor de binaire opties bokers kunt u zelf een keuze maken. U kunt er een rekening openen en een beperkt bedrag storten, of er eerst een demo account openen om het handelen onder de knie te krijgen.

Stockpair review

Ten eerste gaan we in op Stockpair, een van de binaire opties brokers met een goede reputatie. U heeft er de mogelijkheid om gebruik te maken van Pairs Trading, waardoor u ongeacht de ontwikkeling van de markt geld kunt verdienen. U heeft uitgebreide tools voor de technische analyse tot uw beschikking en de gemiddelde opbrengst is er relatief hoog. Houd er rekening mee dat er helaas geen support in het Nederlands beschikbaar is, u er geen demo account kunt openen en u minimaal €200 dient in te leggen. U krijgt hier aan de andere kant een welkomstbonus van 50% over en het handelsplatform ziet er innovatief uit, waardoor Stockpair een van de binaire opties brokers is waar u op een degelijke en professionele wijze kunt handelen. De nadruk ligt er duidelijk op aandelen, al is het daarnaast mogelijk om er te handelen in indices, grondstoffen en valutaparen (forex).

24option review

Ten tweede besteden we aandacht aan 24option, ook een van de binaire opties brokers waar u goed terecht kunt. U heeft er verschillende mogelijkheden om te handelen, bijvoorbeeld aan de hand van de one touch-handel, boundary-handel en 60 seconden-handel. U dient er minimaal een storting van €250 te doen en de minimale handelsbedragen van €24 liggen er relatief hoog. Handelt u met €5.000 of €10.000? Dan ontvangt u er de gouden of platina status, waardoor u een extra winst van 2% of 4% bij kunt schrijven. De support bij 24option is van professioneel niveau en er is veel know-how en informatie beschikbaar, waardoor u deze binaire opties broker kunt gebruiken om daadwerkelijk een goede handelaar te worden.

Banc de Binary review

Banc de Binary is een van de grootste binaire opties brokers en daarmee een vermelding waard. Het bedrijf heeft z’n sporen in de optiehandel ruimschoots verdiend, met name dankzij de handelsplatformen die u volledig naar uw eigen hand kunt zetten. U kunt gebruik maken van uitgebreid lesmateriaal om het handelen goed onder de knie te krijgen. Aan de andere kant kan ook de serieuze belegger er goed mee uit de voeten, dankzij de rendementen die op kunnen lopen tot wel 91%. De drie binaire opties brokers Stockpair, 24option en Banc de Binary vormen wat dat betreft goede keuzes, indien u graag in binaire opties wilt handelen bij een van de professionele aanbieders.