Binaire opties oplichting

Binaire opties en oplichting zijn helaas met elkaar verbonden. Het is een relatief nieuwe en populaire vorm van daytraden, waardoor een groot deel van de markt zich daar steeds meer op toelegt. Dit brengt een aantal goede brokers met zich mee, maar zorgt er ook voor dat de ‘cowboys’ binnen de markt proberen de boel op te lichten. Zij verdienen aan de verliezen die u maakt, waardoor het verstandig is om goed op te passen met het kiezen van een broker. Wees u bewust van de link tussen binaire opties en oplichting, zodat u zelf die fout niet hoeft te maken.

Pas op voor gekopieerde content

We zullen een aantal handige tips bieden, aan de hand waarvan u oplichting binnen de handel in binaire opties kunt herkennen. Veel valt af te lezen aan de websites die de brokers gebruiken, dus kijk daar in ieder geval goed naar. Is er bijvoorbeeld sprake van gekopieerde content op de website? Dan is de kans groot dat het gaat om een malafide broker, die probeert snel en gemakkelijk geld te verdienen. U kunt dit controleren door een willekeurige zin van de website van de broker te kopiëren en die in Google als zoekterm in te voeren. Houd er uiteraard rekening mee dat een van de websites het origineel is, daar kunt u gebruik maken van binaire opties zonder dat u te maken krijgt met oplichting.

Social media kanalen checken

Daarnaast kunt u de social media kanalen checken, om binaire opties en oplichting met elkaar in verband te kunnen brengen. Is er sprake van een groot aantal volgens op Facebook, Twitter en Google+, zonder dat er aan de andere kant sprake is van activiteit in de vorm van vragen of opmerkingen? Dan bestaat de kans dat de volgens gekocht zijn, waardoor u te maken kunt hebben met oplichting.

Probeer de klantenservice uit

U kunt zelf nagaan of u binnen de handel in binaire opties met oplichting te maken heeft door de klantenservice in ieder geval een keer uit te proberen. Stel een willekeurige vraag, waarvoor de klantenservice even vlot wat uit dient te zoeken. Krijgt u binnen korte tijd antwoord en klopt dat met de vraagstelling? Dan is de kans klein dat u te maken heeft met oplichting. Een oplichter zal doorgaans een slechte klantenservice inrichten, omdat de nadruk ligt op de snelle handel in binaire opties die vooral de broker veel geld op zal leveren.

Gevaarlijke bonussen voor binaire opties

Tenslotte kunt u oplichting bij binaire opties herkennen aan de extreem hoge bonussen die er worden aangeboden om er te gaan handelen. Denk bijvoorbeeld aan een bonus van 200%, over de inleg die u doet. Indien u €100 zou storten krijgt u daar van de broker nog €200 bij. De broker doet dit bij iedereen, waardoor de verliezen hoog op zouden lopen indien u er eerlijk zou kunnen handelen. Houd deze elementen binnen de handel in binaire opties goed in de gaten, om ver weg te blijven van oplichting en op een betrouwbare wijze te kunnen handelen.